Kukkia lähes kaikkialle !

Puhelintilaukset p. 044 585 8887
Tilaa kukkatoimitus helposti verkko-
kaupasta kotiovelle, yritykseen, hauta-
jaisiin tai haluamaasi osoitteeseen.

Oma toimitusalue:
Vantaa, Helsinki, Espoo

Toimitukset maanantai-lauantai:

Perustoimitus iltapäivän aikana klo 12-18 arkisin
ja lauantaisin. Hinta 9,80 €

Määräaikatoimitus ma-pe klo 10-18 ja
lauantaisin klo 10-16 tunnin tarkkuu-
della määräaikaan mennessä.
Hinta 15,00 €

Toimitus aikaisintaan tilausta seuraavana arkipäivänä. Kukkakimpuille toimitus jopa samana päivänä kun tilaat ennen klo 12.00. Hautajaiskukille 3 vrk.

Sekä perus- että määräaikatoimituksessa
Toimitus tehdään aikaisintaan seuraavana arkipäivänä.

Hautajaiskukille voidaan sopia esim. puhelimitse myös
poikkeavia aikoja ma-la toiveen mukaan.

Kukkavälitys muualle Suomeen
Toimitusmaksu 17,00 €
+ mahdollinen paikkakunta-
kohtainen toimituslisä.
Saman päivän toimitus tilattava
ennen klo 12.00.

Tilaukset ulkomaille liikkeessämme
tai puhelimitse.

Tilaaminen

Tilauksen voit tehdä helposti verkkokaupasta.  Voit käydä liikkeessämme,  tilata puhelimitse tai sähköpostilla. Voit ottaa myös yhteyttä  ota yhteyttä lomakkeella. Oman valikoiman kukkia toimitamme Helsingin, Vantaan, Espoon alueille.

Muualle Suomeen välitämme kukkatilaukset Interflora kukkavälityksinä. (katso kukkavälitys)

Mikäli haluat ensin keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme ja sen jälkeen myös tilata verkkokaupasta tai maksaa sovitun tilauksen sopimuksen mukaan. Yrityksille toimitamme myös laskulla.

Toimitusajat

Verkkokaupasta tilatuille toimitusaika on vähintään tuotteelle ilmoitettu toimitusaika. Useimmille toimitettaville kukille toimitus onnistuu tilausta seuraavana arkipäivänä tai jopa saman päivän aikana jos tilaat ennen klo 12.00. Hautajaiskukille min.3 vrk tilauksesta. Paikalla tai puhelimitse tilatuille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. Sunnuntain toimituksille toimitus sovitaan aina erikseen. Voimme sopia mahdollisesti nopeammista toimitusajoista tapauskohtaisesti.

Toimitusaika kukkavälityksessä

Muualle Suomeen; Katso välityksen toimitusehdot verkkokaupan ”kukkavälitys” osiosta. Toivomme saavamme tilauksen viimeistään tilausta edeltävän päivän aikana.

Tilaukset voit myös halutessa noutaa ruuhkattomasti liikkeestämme aukioloaikoinamme. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten esim. surulaitteen nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot

Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Toimitettavista puhelimitse tilattavista tilauksista sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Paytrailin kautta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, ei muita toimitusmaksuja. Luotettavat laadukkaat ammattitaidolla toteutetut toimitukset.