Tilaaminen

Tilauksia otamme vastaan pääasiassa liikkeessämme ja verkkokaupan kautta.
Yritysasiakkaille budjetti- käyttötarkoitus periaatteella annetut tilaukset Floristin valitsemilla kukilla voi tehdä myös sähköpostilla.
Tilauksia puhelimitse pystymme valitettavasti ottamaan vastaan vain rajoitetusti.
Sähköposteihin pyrimme vastaamaan vuorokauden sisällä.

Sähköpostimme: info(at)kukkia.net

Jos kuitenkin haluat tilata puhelimitse tai haluat keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme. Huomioithan ja ymmärräthän että kiireisinä aikoina tai palvellessamme asiakkaita emme pysty vastaamaan puhelimeen.

Helpoiten tilaat kukat verkkokaupasta ja maksat samalla !

Toimitusajat:
Kukkakimpuille, -asetelmille ja hautajaiskukille tilaus on tehtävä viimeistään kolme arkipäivää ennen noutoa tai toimitusta.

Tilattaessa suuría määriä sidontatöitä kerrallaan sovitaan toimitusaika aina erikseen ennen tilausta.

Liikkeessämme tai puhelimitse tilatuille kukille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. 

Toimitukset hautajaisiin:
Pyhän Laurin kappeleille ja Honkanummen kappeleille teemme myös määräaikatoimituksia jolloin kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta. Ilmoita tilatessa siunaustilaisuuden alkamisaika ja vainajan nimi.
Muilla kirkoilla pidettäviin tilaisuuksiin voit halutessasi tilata kukille sopivan 4h kuljetuksen esim. kotiin edelliselle arkipäivälle. Jos tilaat kappelille edelliselle päivälle esim. klo 12-16 väliselle (4h) ajalle varmista että vastaanotto paikalla onnistuu ja mainitse siitä kassalla lisätiedoissa (tarkempaa aikaa ei voi määrittää)

Noutaminen ja asiointi liikkeen aukioloaikoina. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten hautajaiskukkien nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot:
Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Puhelintilauksille sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Visma Pay:n kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.

ToimituksetOma toimitusalue
:
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen

Toimitukset Maanantai-Lauantai
(ei toimituksia pyhinä)

Perustoimitukset Ma-Pe. 4h
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen
Klo 12-16  välisenä aikana 12,50 €
Klo 16-20  välisenä aikana 12,50 €

Perustoimitukset Lauantai 4h
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen
Klo 11-15 välisenä aikana 14,80 €

Toimitukset seuraaville kappeleille Ma.-La.
Pyhän Laurin kirkko tai kappelit ja
Honkanummen hautausmaan kappelit
Toimitukset hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta 14,80 €

Muilla kirkoilla pidettäviin tilaisuuksiin voit halutessasi tilata kukille sopivan 4h kuljetuksen esim. kotiin edelliselle arkipäivälle.

Siirry tästä verkkokauppaan