ToimituksetOma toimitusalue
:
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen

Toimitukset Maanantai-Lauantai
( ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)

Perustoimitukset 4h
klo 10-14 ja klo 13-17 välisinä aikoina
Vantaa, Helsinki  11,80 €
Espoo, Kauniainen 14,80 €

Toimitukset 2h
Vantaa, Helsinki 18,50 €
Klo. 10-12  ja 13-15 välisenä aikana.

Toimitukset hautajaisiin
Vantaa, Helsinki
  14,80 €
Toimitukset hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta.
(Espoo, Kauniainen perustoimituksena esim. edelliselle päivälle etukäteen)

Toimitusajat tilauksesta:
Toimitus aikaisintaan seuraavana arkipäivänä tilauksesta.
Klo 10- toimitukset tilattava edellinen pv. ennen klo 12.00.
Hautajaiskukille toimitusaika min. 3 vrk. tilauksesta.
Seuraavan mahdollisen toimituspäivän saat kassalla kalenterista.

Kukkavälitys muualle Suomeen
Tilataan ja maksetaan  liikkeessämme
Toimitus päivän aikana ennen klo 20.00
Toimitusmaksu 17,00 €
+ mahdollinen paikkakunta-
kohtainen toimituslisä.

Tilaaminen

Helpoimmin tilaat kukat verkkokaupasta ja maksat tilauksen samalla.
Valittuasi tuotteen ja lisättyäsi sen ostoskoriin tulee esille toimitusvaihtoehdot. Valitse tarvittaessa sopiva toimitusvaihtoehto tai nouto ja siirry kassalle. Jos toimitus on eri osoitteeseen kuin laskutusosoite valitse ”Toimitus eri osoitteeseen”. Kassalla voidaan antaa kaikki toimittamiseen tai noutoon tarvittavat lisätiedot sekä korttitekstit. Toimituspäivä valitaan kalenterista. Mahdolliset toimituspäivät erottuvat tummemmalla värillä. Saat maksun mentyä läpi aina tilausvahvistuksen ja voit aina tarvittaessa tarkentaa tilauksen tai toimituksen tietoja sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella.

Jos haluat tilata puhelimitse tai haluat keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme. Huomioithan että ruuhkaisina aikoina tai palvellessamme asiakkaita emme aina pysty vastaamaan puhelimeen.

Voit myös tilata sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella jolloin maksusta sovitaan erikseen.

Oman liikkeen toimitusalue:
Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille.
Hautajaiskukat kirkoille Vantaan ja Helsingin alueille.

Muualle Suomeen välitämme kukkatilaukset Interflora kukkavälityksinä. Tilaukset tehdään ja maksetaan liikkeessämme. Katso tästä linkistä Interflora välitys

Toimitusajat:
Toimitukset arkisin Maanantai-Lauantai. (Ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)
Verkkokaupasta tilatuille toimitusaika on vähintään tuotteelle ilmoitettu toimitusaika. Joillekin toimitettaville kukille on mahdollista sopia toimitus seuraavalle arkipäivälle. Saat kassalla kalenterista seuraavan mahdollisen toimituspäivän. Hautajaiskukille min.3 vrk tilauksesta. Liikkeessämme tai puhelimitse tilatuille kukille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. Voimme sopia mahdollisesti nopeammista toimitusajoista tapauskohtaisesti.

Toimitukset hautajaisiin:
Vantaan ja Helsingin alueiden kirkoille ja kappeleille teemme myös määräaikatoimituksia jolloin kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta. Ilmoita tilatessa siunaustilaisuuden alkamisaika ja vainajan nimi.
Espoon ja Kauniaisten alueille voit tilata  perustoimituksena kun huomioit toimitusten aikarajat. (esim. perustoimitus klo 10-14 toimitetaan viimeistään klo 14 mennessä.)
Hautajaiskukat voi tilata hyvin myös edellisenä päivänä kotiin tai kappelille. Jos tilaat toimituksen aikaisemmin  varmista vastaanotto kappelilta.

Noutaminen ja asiointi liikkeessä  ruuhkattomasti aukioloaikoinamme. Voit sopia myös sunnuntaille noudon. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten hautajaiskukkien nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot:
Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Puhelintilauksille sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Bamboran PayForm kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.