ToimituksetOma toimitusalue
:
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen

Toimitukset Maanantai-Lauantai
( ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)

Perustoimitukset 4h
klo 10-14 ja klo 13-17 välisinä aikoina
Vantaa, Helsinki  11,80 €
Espoo, Kauniainen 14,80 €

Toimitukset 2h
Vantaa, Helsinki 18,50 €
Klo. 10-12  ja 13-15 välisenä aikana.

Toimitukset hautajaisiin
Vantaa, Helsinki
  14,80 €
Toimitukset hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta.
(Espoo, Kauniainen perustoimituksena esim. edelliselle päivälle etukäteen)

Toimitusajat tilauksesta:
Toimitus aikaisintaan seuraavana arkipäivänä tilauksesta.
Klo 10- toimitukset tilattava edellinen pv. ennen klo 15.00.
Hautajaiskukille toimitusaika min. 3 vrk. tilauksesta.

Kukkavälitys muualle Suomeen
Tilataan ja maksetaan  liikkeessämme
Toimitus päivän aikana ennen klo 20.00
Toimitusmaksu 17,00 €
+ mahdollinen paikkakunta-
kohtainen toimituslisä.

Tilaaminen

Voit tilata kukkia seuraavasti:
Helppokäyttöisestä verkkokaupasta ja maksaa tilauksen samalla. Voit myös tilata puhelimitse, sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella jolloin maksusta sovitaan erikseen. Yrityksille toimitamme myös laskulla.

Oman liikkeen toimitusalue:
Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille.

Muualle Suomeen välitämme kukkatilaukset Interflora kukkavälityksinä. Tilaukset tehdään ja maksetaan liikkeessämme. Katso tästä linkistä Interflora välitys

Mikäli haluat ensin keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme.

Toimitusajat:
Toimitukset arkisin Maanantai-Lauantai. (Ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)
Verkkokaupasta tilatuille toimitusaika on vähintään tuotteelle ilmoitettu toimitusaika. Useimmille toimitettaville kukille toimitus onnistuu tilausta seuraavana arkipäivänä. Hautajaiskukille min.3 vrk tilauksesta. Liikkeessämme tai puhelimitse tilatuille kukille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. Voimme sopia mahdollisesti nopeammista toimitusajoista tapauskohtaisesti.

Toimitukset hautajaisiin:
Vantaan ja Helsingin alueiden kirkoille ja kappeleille teemme myös määräaikatoimituksia jolloin kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta. Ilmoita tilatessa siunaustilaisuuden alkamisaika ja vainajan nimi.
Espoon ja Kauniaisten alueille voit tilata  perustoimituksena kun huomioit toimitusten aikarajat. ( esim. perustoimitus klo 10-14 toimitetaan viimeistään klo 14 mennessä.)
Hautajaiskukat voi tilata hyvin myös edellisenä päivänä kotiin tai kappelille. Jos tilaat toimituksen aikaisemmin  varmista vastaanotto kappelilta.

Tilaukset voit myös halutessa noutaa  ruuhkattomasti liikkeestämme aukioloaikoinamme. Voit sopia myös sunnuntaille noudon. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten hautajaiskukkien nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot:
Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Toimitettavista puhelimitse tilattavista tilauksista sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Bamboran PayForm kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.