ToimituksetOma toimitusalue
:
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen

Toimitukset Maanantai-Lauantai
( ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)

Perustoimitukset 4h
Klo 13-17 välisenä aikana
Vantaa, Helsinki  11,80 €
Espoo, Kauniainen 14,80 €

Toimitukset 2h
Vantaa, Helsinki 18,50 €
Klo. 13-15 välisenä aikana.

Toimitukset hautajaisiin
Vantaa, Helsinki
  14,80 €
Toimitukset hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta.
(Espoo, Kauniainen perustoimituksena esim. edelliselle päivälle etukäteen)

Toimitusajat tilauksesta:
Katso tilaaminen osiosta

Kukkavälitys muualle Suomeen
Tilataan ja maksetaan  liikkeessämme
Toimitus päivän aikana ennen klo 20.00
Välitysmaksu 10,00 € + paikallinen kuljetus.

Tilaaminen

Helpoimmin tilaat kukat verkkokaupasta ja maksat tilauksen samalla.
Valittuasi tuotteen ja lisättyäsi sen ostoskoriin tulee esille toimitusvaihtoehdot. Valitse tarvittaessa sopiva toimitusvaihtoehto tai nouto ja siirry kassalle. Jos toimitus on eri osoitteeseen kuin laskutusosoite valitse ”Toimitus eri osoitteeseen”. Kassalla voidaan antaa kaikki toimittamiseen tai noutoon tarvittavat lisätiedot sekä korttitekstit. Toimituspäivä valitaan kalenterista. Mahdolliset toimituspäivät erottuvat tummemmalla värillä. Saat maksun mentyä läpi aina tilausvahvistuksen ja voit aina tarvittaessa tarkentaa tilauksen tai toimituksen tietoja sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella.

Jos haluat tilata puhelimitse tai haluat keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme. Huomioithan että ruuhkaisina aikoina tai palvellessamme asiakkaita emme aina pysty vastaamaan puhelimeen.

Voit myös tilata sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella jolloin maksusta sovitaan erikseen.

Oman liikkeen toimitusalue:
Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille.
Hautajaiskukat kirkoille Vantaan ja Helsingin alueille.

Muualle Suomeen teemme valituille kukkakaupoille kukkavälityksiä. Tilaukset tehdään ja maksetaan liikkeessämme. 

Toimitusajat:
Toimitukset arkisin Maanantai-Lauantai. (Ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)
Verkkokaupasta tilatuille toimitusaika on vähintään tuotteelle ilmoitettu toimitusaika. Seuraavan mahdollisen toimitus- tai noutopäivän saat kassalla kalenterista.
Muille tilauksille kimpuille ja asetelmille sekä noudoille että toimituksille tilaus on tehtävä viimeistään edellellinen päivä klo 18.00 mennessä.
Hautajaiskukille noudot ja toimitukset min. 3 vrk tilauksesta.
Tilattaessa useampia sidontatöitä kerrallaan sovitaan toimitusaika aina erikseen ennen tilausta.
Liikkeessämme tai puhelimitse tilatuille kukille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. 

Toimitukset hautajaisiin:
Vantaan ja Helsingin alueiden kirkoille ja kappeleille teemme myös määräaikatoimituksia jolloin kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta. Ilmoita tilatessa siunaustilaisuuden alkamisaika ja vainajan nimi.
Espoon ja Kauniaisten alueille voit tilata  perustoimituksena kun huomioit toimitusten aikarajat. (esim. perustoimitus klo 13-17 toimitetaan viimeistään klo 17 mennessä.)
Hautajaiskukat voi tilata hyvin myös edellisenä päivänä kotiin tai kappelille. Jos tilaat toimituksen aikaisemmin  varmista vastaanotto kappelilta.

Noutaminen ja asiointi liikkeessä  ruuhkattomasti aukioloaikoinamme. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten hautajaiskukkien nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot:
Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Puhelintilauksille sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Visma Pay:n kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.