ToimituksetOma toimitusalue
:
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen

Toimitukset Maanantai-Lauantai
( ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)

Perustoimitukset Ma-Pe. 4h
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen
Klo 12-16  välisenä aikana 11,80 €
Klo 16-20  välisenä aikana 11,80 €

Perustoimitukset Lauantai 4h
Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen
Klo 11-15 välisenä aikana 11,80 €

Toimitukset seuraaville kappeleille Ma-La.
Pyhän Laurin kirkko tai kappelit
Honkanummen hautausmaan kappelit
Malmin Hautausmaan kappelit
Toimitukset hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta 14,80 €

Muilla kirkoilla pidettäviin tilaisuuksiin voit halutessasi tilata kukille sopivan 4h kuljetuksen esim. kotiin edelliselle arkipäivälle.

Toimitusajat tilauksesta:
Katso tilaaminen osiosta

Tilaaminen

Helpoimmin tilaat kukat verkkokaupasta ja maksat tilauksen samalla.
Valittuasi tuotteen ja lisättyäsi sen ostoskoriin tulee esille toimitusvaihtoehdot. Valitse tarvittaessa sopiva toimitusvaihtoehto tai nouto ja siirry kassalle. Jos toimitus on eri osoitteeseen kuin laskutusosoite valitse ”Toimitus eri osoitteeseen”. Kassalla voidaan antaa kaikki toimittamiseen tai noutoon tarvittavat lisätiedot sekä korttitekstit. Toimituspäivä valitaan kalenterista. Mahdolliset toimituspäivät erottuvat tummemmalla värillä. Saat maksun mentyä läpi aina tilausvahvistuksen ja voit aina tarvittaessa tarkentaa tilauksen tai toimituksen tietoja sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella.

Jos haluat tilata puhelimitse tai haluat keskustella kukkatarpeestasi voit soittaa meille aukioloaikoinamme. Huomioithan että ruuhkaisina aikoina tai palvellessamme asiakkaita emme aina pysty vastaamaan puhelimeen.

Voit myös tilata sähköpostilla tai ota yhteyttä lomakkeella jolloin maksusta sovitaan erikseen.

Toimitusalue:
Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille.
Hautajaiskukat kirkoille Vantaan ja Helsingin alueille.

Toimitusajat:
Toimitukset arkisin Maanantai-Lauantai. (Ei toimituksia sunnuntaisin eikä pyhinä)

Verkkokaupasta tilatuille toimitusaika on vähintään tuotteelle ilmoitettu toimitusaika. Seuraavan mahdollisen toimitus- tai noutopäivän saat kassalla kalenterista.
Muille tilauksille kimpuille ja asetelmille sekä noudoille että toimituksille tilaus on tehtävä viimeistään edellellinen päivä klo 18.00 mennessä.
Hautajaiskukille noudot ja toimitukset min. 3 vrk tilauksesta.
Tilattaessa useampia sidontatöitä kerrallaan sovitaan toimitusaika aina erikseen ennen tilausta.
Liikkeessämme tai puhelimitse tilatuille kukille toimitusaika sovitaan aina tilatessa. 

Toimitukset hautajaisiin:
Pyhän Laurin kapeeleille, Honkanummen kappeleille ja Malmin kappeleille teemme myös määräaikatoimituksia jolloin kukat toimitetaan perille hyvissä ajoin ennen siunaustilaisuutta. Ilmoita tilatessa siunaustilaisuuden alkamisaika ja vainajan nimi.
Muilla kirkoilla pidettäviin tilaisuuksiin voit halutessasi tilata kukille sopivan 4h kuljetuksen esim. kotiin edelliselle arkipäivälle. Jos tilaat kappelille edelliselle päivälle esim. klo 12-16 väliselle (4h) ajalle varmista että vastaanotto paikalla onnistuu ja mainitse siitä kassalla lisätiedoissa (tarkempaa aikaa ei voi määrittää)

Noutaminen ja asiointi liikkeessä  ruuhkattomasti aukioloaikoinamme. Meillä on aivan vieressä runsaasti ilmaista parkkitilaa. Helsingin Pitäjän kirkolle on meiltä n. 2 min. ajomatka autolla, joten hautajaiskukkien nouto ennen siunaustilaisuutta onnistuu myös helposti.

Maksuvaihtoehdot:
Maksun voi suorittaa liikkeessämme käteisellä, pankki- tai luottokorteilla. Noutotilauksille on mahdollista sopia maksu suoritettavaksi noudettaessa. Puhelintilauksille sovimme maksusta aina tapauskohtaisesti. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Verkkokaupassa maksu suoritetaan aina Visma Pay:n kautta. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%.