Tietosuojakäytäntö

  1. Tietojen kerääminen

Keräämme tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme, kirjaudut tiliisi, teet oston ja kun kirjaudut ulos. Kerättäviin tietoihin sisältyy nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi .

  1. Tietojen käyttäminen

Kaikkea sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää seuraavaan:

sivustomme kehittämiseen
asiakaspalvelun ja tukitarpeidesi kehittämiseen
sähköpostiyhteydenottoihin

  1. Verkkokaupan tietosuoja

Omistamme yksin tällä sivustolla kerätyt tiedot. Tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ei myydä, vaihdeta, siirretä tai anneta millekään muulle yritykselle mistään syystä ilman suostumustasi, pois lukien pyynnön tai tapahtuman suorittamiseen, kuten tilauksen toimittamiseen, vaadittavat tiedot.

  1. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.

Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen, kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä, tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

  1. Tietojen suojaaminen

Käytössämme on erilaisia turvatoimia henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi. Käytämme uusinta tekniikkaa edustavaa salausta verkossa lähetettävien tietojen salaamiseen. Vain työntekijät, joiden tulee suorittaa tiettyä työtehtävää (esimerkiksi laskutus tai asiakaspalvelu) voivat käyttää tunnistamisen mahdollistavia yksityistietoja. Tietokoneet/palvelimet, jotka sisältävät tunnistamisen mahdollistavia tietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Käytättekö evästeitä?

Kyllä. Tämä evästeiden käyttö ei liity kuitenkaan mitenkään sivustomme tunnistamisen mahdollistaviin tietoihin.

  1. Tilauksen peruuttaminen

Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta tarjotaksemme tietoja ja päivityksiä tilaukseesi, satunnaisiin tärkeisiin tiedottamisiin, sinua mahdollisesti kiinnostaviin tuotetietoihin jne. liittyen. Jos haluat milloin tahansa päättää sähköpostiviestien vastaanottamisen voit ilmoittaa siitä meille:  info@kukkia.net.

  1. Suostumus
    Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytännön.