Toimitusehdot

Koivuhaan Kukkakauppa Oy
Kuriiritie 23-25,  01300 Vantaa
puh. 044 585 8887
sähköposti  info@kukkia.net
y-tunnus 2428168-7

Tilaukset:
Verkkokaupan tuotteiden kuvat ovat ohjeellisia ja pidätämme oikeuden kukkien vaihtamiseen vastaavan hintaisiin saatavuuden ja floristin valinnan mukaan.

Toimitusvaihtoehdot:
Teemme omia kukkatoimituksia pääkaupunkiseudulle Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille. Muuaalle Suomeen Interflora välitys. Tilatut kukat voi myös noutaa liikkeestämme ilman lisäkuluja aukioloaikoinamme.

Toimitusajat:
Arkisin maananatai – lauantai klo 12-18 välisenä aikana tai määräaikana ( ei toimituksia sunnuntaisin ja juhlapyhinä )
Toimitukset aikaisintaan tilauksesta: Kukkakimput seuraava arkipäivä tai klo 12.00 mennessä tilatut kukkakimput ehtii halutessa saman päivän toimitukseen !
Määräaikatoimitus tunnin tarkkuudella ennen määräaikaa. Määräaikatoimitukset Ma-Pe klo klo 10-18. La. klo 10-16 välisinä aikoina.
Hautajaiskukille toimitus tilattava 3 vrk ennen toimitusta

Interflora välitys muualle Suomeen arkisin ja lauantaisin päivän aikana klo 20.00 mennessä (ei toimituksia sunnuntaisin ja juhlapyhinä). Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä.

Sopimus ja maksaminen:
Sopimus astuu voimaan maksetun tilauksen saavuttua verkkokauppajärjestelmäämme. Välittömästi maksun onnistumisen jälkeen tulee ruudulle ilmoitus tilauksen vastaanotosta ja asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin tilausvahvistuksen. Teemme toimituksen  tilausvahvistuksen mukaan. Emme tee erillistä ilmoitusta mikäli tilauksessa on kaikki riitävät tiedot. Mikäli tilauksessa on puutteita pyrimme tarkastamaan tilauksen puuttuvat tiedot asiakkaalta. Tilausvahvistuksen saamisen jälkeen voit tarkentaa tilauksen tietoja tarvittaessa ota yhteyttä lomakkeella.

Tilaustietojen oikeellisuus:
Tilattaessa on annettava tilauslomakkeessa kaikki toimitukseen tarvittavat tiedot niin että niiden perusteella toimitus on mahdollista tehdä. Tilausvahvistus ja toimitus tapahtuu tilauksessa antamiesi tietojen perusteella. Pyrimme tarkistamaan toimituksen kannalta tärkeät mahdolliset puuttuvat tiedot. Mikäli tiedoissa on puutteita jotka viivästyttävät tai estävät toimituksen perille toimittamisen palautamme tilatut tuotteet liikkeeseemme, josta ne ovat noudettavissa 2 vrk:n ajan. Tällöin emme voi vastata mahdollisesti aiheutuvista suorista eikä
välillisistä vahingoista ja kuluista. Maksettua kauppasummaa ei tällöin palauteta asiakkaalle.

Toimituksen ajoitus:
Toimituksen ajoitus valitaan toimitustapa ja -aika vaihtoehdoista. Toimitus tapahtuu aikaisintaan tuotteelle ilmoitetun minimi toimitusajan ja valitun vaihtoehdon mukaan tai tilauksessa valittuna toivottuna myöhempänä päivänä. Hautajaiskukat siunaustilaisuuteen toimitetaan riittävän ajoissa ennen ilmoitettua tilaisuuden alkamisaikaa tai viimeistään toivottuun kellonaikaan mennessä.

Toimituksen vastaanotto:
Toimitusta tehdessä toimitaan toimituksen lisätiedossa valitun vaihtoehdon mukaan. Mikäli toimitettaessa vastaanottajaa ei löydy soitetaan annettuun numeroon. Mikäli ei saada yhteyttä ilmoitettuun puhelinnumeroon jätetään tilaus vain asunnon sisäänkäynnin ovelle. Rivi-ja omakotitalossa toimitus jätetään ulko-ovelle. Kerrostalossa ei jätetä rapun ovelle. Tällöin toimitus palautuu liikkeeseemme josta sen voi noutaa 2 vrk:n ajan. Mikäli tilauksessa on valittu vaihtoehto toimituksen voi jättää naapuriin ja sopivaa vastaanottajaa ei löydy palautuu toimitus liikkeeseemme. Emme vastaa ovelle tai naapuriin jätetyistä toimituksista, emmekä esim. talviaikaan pilaantuvista jätetyistä toimituksista.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Virheellinen toimitus:
Virheellisestä toimituksesta ilmoitetaan puhelimitse p. 044 585 8887 tai sähköpostilla info@kukkia.net

Toimittajan takuu ja vastuut:
Takaamme toimitettavien kukkien hyvän laadun ja että tilaus vastaa arvoltaan tilattua kokonaisuutta. Mikäli toimituksessa aiheutunut virhe on johtunut meistä vastaamme aiheutuneesta virheestä korkeintaan tilaussummaan asti.

Näissä toimitusehdoissa käsitellän ainoastaan verkkokaupan kautta taphtuvien tilausten toimitusehtoja.