Toimitusehdot

Koivuhaan Kukkakauppa Oy
Kuriiritie 23-25,  01300 Vantaa
puh. 044 585 8887
sähköposti  info@kukkia.net
y-tunnus 2428168-7

Tilaukset:
Verkkokaupan tuotteiden kuvat ovat ohjeellisia ja pidätämme oikeuden kukkien vaihtamiseen vastaavan hintaisiin saatavuuden ja floristin valinnan mukaan.

Toimitusvaihtoehdot:
Teemme omia kukkatoimituksia pääkaupunkiseudulle Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten alueille. Muuaalle Suomeen Interflora välitys. Tilatut kukat voi myös noutaa liikkeestämme ilman lisäkuluja aukioloaikoinamme.

Toimitusajat:
Arkisin maananatai – lauantai klo 10-14 ja klo 13-17 välisinä aikoina tai määräaikana erikseen kassalla ilmoitettuihin sijainteihin ( ei toimituksia sunnuntaisin ja juhlapyhinä )
Toimitukset aikaisintaan tilauksesta: Kukkakimput seuraava arkipäivä tai klo 11.00 mennessä tilatut kukkakimput ehtii halutessa saman päivän toimitukseen.
Määräaikatoimitus ennen määräaikaa kassalla ilmoitetuin tiedoin.
Hautajaiskukat on tilattava 3 vrk ennen toimitusta.

Interflora välitys muualle Suomeen arkisin ja lauantaisin päivän aikana klo 20.00 mennessä (ei toimituksia sunnuntaisin ja juhlapyhinä). Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä.

Sopimus ja maksaminen:
Sopimus astuu voimaan maksetun tilauksen saavuttua verkkokauppajärjestelmäämme. Välittömästi maksun onnistumisen jälkeen tulee ruudulle ilmoitus tilauksen vastaanotosta ja asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin tilausvahvistuksen.  Mikäli tiedot ovat oikein annettu ja riittävät teemme toimituksen  tilausvahvistuksen mukaan. Emme tee erillistä ilmoitusta mikäli tilauksessa on kaikki riitävät tiedot oikein annettuna. Mikäli tilauksessa on puutteita tai virheitä pyrimme tarkastamaan tilauksen tiedot asiakkaalta. Tilausvahvistuksen saamisen jälkeen voit tarkentaa tilauksen tietoja tarvittaessa ota yhteyttä lomakkeella.

Tilaustietojen oikeellisuus:
Tilattaessa on annettava tilauslomakkeessa kaikki toimitukseen tarvittavat tiedot niin että niiden perusteella toimitus on mahdollista tehdä näiden toimitusehtojen mukaisesti. Tilausvahvistus ja toimitus tapahtuvat tilauksessa antamiesi ja tarkastamiemme tietojen perusteella. Pyrimme tarkistamaan toimituksen kannalta tärkeät mahdollisesti puuttuvat tai virheelliset tiedot. Mikäli tiedoissa on puutteita tai virheitä jotka viivästyttävät tai estävät toimituksen perille toimittamisen sovimme mahdollisesta maksunpalautuksesta tai palautamme tilatut tuotteet liikkeeseemme josta ne ovat noudettavissa 2 vrk:n ajan. Tällöin emme voi vastata mahdollisesti aiheutuvista suorista eikä välillisistä vahingoista ja kuluista. Maksettua kauppasummaa ei tällöin palauteta asiakkaalle.

Toimituksen ajoitus:
Toimituspäivämäärä valitaan kassalla kalenterista. Punaisella merkittynä ei mahdolliset päivät.
Toimituksen ajoitus valitaan kassalla toimitustapa ja -aika vaihtoehdoista. Toimitus tapahtuu valitun ajan välisenä aikana.
Määräaikatoimitus on mahdollista valita kassalla huomiotekstin mukaisin ehdoin. Hautajaiskukat siunaustilaisuuteen toimitetaan riittävän ajoissa ennen ilmoitettua tilaisuuden alkamisaikaa tai viimeistään toivottuun kellonaikaan mennessä. klo 10.30-15.00 välisenä aikana.

Toimituksen vastaanotto:
Jos vastaanottajaa ei tavoiteta toimittaessa ja/tai toimituksesta ei ole saatu sovittua ja kukkia ei ole voitu jättää ovelle jätetään saapumisilmoitus postilaatikkoon ja kukat palautetaan liikkeeseen. Saapumisilmoituksessa on ohje yhteydenotosta liikkeeseen. Myös ovelle jätetyistä kukista jätetään saapumisilmoitus. Palautetut kukat voi noutaa liikkeestä 2 vrk:n ajan aukioloaikoina tai ottaa yhteyttä liikkeeseen ja sopia mahdollisesti uudesta maksullisesta kuljetuksesta. Kukat jätetään ovelle vain jos lupa tähän on annettu. Kukat jätetään vain ko. asunnon sisäänkäynnin ovelle tai suoraan ko. asuntoon johtavalle portille. Kerrostaloissa joissa ei pääse porraskäytävään tai ovikoodia ei ole annetuttu kukkia ei jätetä. Emme vastaa ovelle tai naapuriin jätetyistä toimituksista, emmekä esim. talviaikaan pilaantuvista jätetyistä toimituksista.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Virheellinen toimitus:
Virheellisestä toimituksesta ilmoitetaan puhelimitse p. 044 585 8887 tai sähköpostilla info@kukkia.net

Toimittajan takuu ja vastuut:
Takaamme toimitettavien kukkien hyvän laadun ja että tilaus vastaa arvoltaan tilattua kokonaisuutta. Mikäli toimituksessa aiheutunut virhe on johtunut meistä vastaamme aiheutuneesta virheestä korkeintaan tilaussummaan asti.

Näissä toimitusehdoissa käsitellän ainoastaan verkkokaupan kautta taphtuvien tilausten toimitusehtoja.