interfloralogo-2

Interflora Kukkavälitys

Toimitusmaksu muualle Suomeen 17,00 €  lähes kaikki suuremmat paikkakunnat ( mahdollinen paikkakuntakohtainen lisä joillekin paikkakunnille Lopullisen toimitushinnan saat kassalla antamalla toimituspaikkakunnan ja postinumeron.)

Toimitukset arkisin ja lauantaisin. Ei toimituksia sunnuntaisin ja pyhäpäivisin. Kukkakimpuille tilialaukset on tehtävä toimitusta edeltävänä päivänä ja hautajaiskukille 3 vrk ennen toimitusta. Kukkavälityksessä on huomioitava että toimituksen sisältö voi poiketa oman verkokaupan valikoimamme tuotteesta.
Paikallinen kukkakauppa voi korvata tilauksen sisältöä vastaavan arvoisilla kukilla saatavuuden ja oman näkemyksen mukaan.

Tilauksen voi tehdä yllä olevan maininnan huomioiden joko verkkokaupan kukkavalikoimasta tai kätevästi oman toiveen mukaan kukkakimpuista tuotenumerolla kimppu 99 oma toivekimppu.

Toimituksen tekee paikallinen kukkakauppa Interflora toimitusehtojen mukaan.

Toimitus onnistuu useimmille paikkakunnille Suomessa. Jos tilaustanne ei onnistu tehdä tilauksenne/tilausvahvistukemme mukaan ilmoitamme aina erikseen ja sovimme toimituksesta. tai perumme  halutessanne tilauksen ja palautamme maksun välittömästi tällaisessa tapauksessa.

Ulkomaille otamme tilauksia vastaan ainoastaan paikan päällä liikkeessämme tai puhelintilauksina.